Köpvillkor

Allmänt

Hägersten Pizzeria består av personal som besitter stor kunskap och lång erfarenhet inom branschen. Vi har som mål att bli bäst på marknaden inom hemkörning av goda måltider till alla våra underbara kunder. Vi använder färska råvaror och lägger kärlek till varje måltid. Vi har ett stort utbud av olika maträtter, tillbehör, snacks, glassar och dryck för att ge dig som kund möjligheten att kunna beställa hem frukost, lunch, middag eller snacks direkt till din dörr. Vi ser fram emot att växa tillsammans med dig så att vi kan nå ut till ännu fler kunder med vårt koncept av hemkörning.

Leverans & Retur

När du gör en beställning hos oss försöker vi att tillaga och leverera din mat så snabbt som möjligt, om inget annat har informerats till restaurangen. Du kan välja att få maten levererad vid en senare tidpunkt direkt i kassan, om du inte gör ett aktivt val själv kommer vi att leverera så snart som möjligt.

Den tid som du får av restaurangen när du gör en beställning är en preliminär senaste leveranstid. Detta innebär att vi kan komma tidigare eller senare än den angivna tiden. Därför är det väldigt viktigt att du har angett rätt telefonnummer och har koll på din telefon för att inte missa samtal från oss när vi är framme med maten.

Vi har en ”ingen retur” policy som vi tillämpar för att vi främst arbetar med mat som inte går att returnera. Detta innebär att om du misslyckas med att svara på telefonen när vi är framme eller om du av annan anledning inte kan ta emot maten inom 5 minuter från det att vi har ringt dig kommer vi ändå att debitera dig hela kostnaden för beställningen.

Om det inte har gått för lång tid från din leveranstid, om vi inte redan har slängt din mat och om vi har tid så kan vi göra ett nytt försök att leverera maten om du kontaktar restaurangen. För att leverera maten igen kan restaurangen komma att kräva en utkörningsavgift, priset för avgiften bestäms av restaurangen från fall till fall.

Vi gör oftast flera försök att nå dig och om du har angett en fungerande portkod eller om du bor i villa, radhus eller annan bostadstyp som vi kommer åt ytterdörren, kommer vi självklart att ringa på dörren.

Vid eventuella problem med din leverans eller beställning är du välkommen att höra av dig till oss på telefon eller på info@hagerstenpizza.se.

Ångerrätt/Ändring av beställning

Vi erbjuder ingen ångerrätt eftersom att vi främst arbetar med mat som börjar tillagas snarast möjligt efter att du har gjort en beställning. Därför är alla beställningar som genomförs bindande och vi erhåller rätten att kräva full ersättning för beställningen. I särsäkillda fall, om du hinner ringa till restaurangen innan vi har börjat tillaga din mat kan vi bevilja ångerrätt och avbryta din beställning. Detta är inget som vi garanterar, det är något som bestäms från fall till fall och det är restaurangansvarige som bestämmer detta.

Du kan försöka begära en ändring på din beställning genom att kontakta restaurangen på telefon, om din mat inte har börjat tillagas kan restaurangen utföra en ändring. Detta är inte något vi garanterar, det bestäms från fall till fall av restaurangen.

Återbetalning

Om en återbetalning har godkänts sker överföringen av pengar i första hand till det kort som användes vid betalning och i andra hand via en banköverföring till det konto som tillhör samma kund som utförde köpet. Vi erhåller rätten att kräva all nödvändig information för att utföra en laglig och korrekt återbetalning. Vi återbetalar aldrig en kortbetalning eller annan form av online betalning i form av kontanter.

Vad kan du göra om du känner dig missnöjd eller om det har blivit något fel med din beställning?

Vi på Hägersten Pizzeria vill mer än gärna att du hör av dig till oss om du känner dig missnöjd så att vi på bästa sätt kan lösa problemet och göra dig nöjd med oss. Vi försöker hela tiden att förbättras, därför är din feedback både viktig och uppskattad.

Det bästa sättet att höra av sig till oss är att skicka ett meddelande från vår webbplats eller mejla oss på info@hagerstenpizza.se.

Dessa köpvillkor gäller för Hägersten Pizzeria med organisationsnummer 7204119015.

Företagets webbplats adress: https://hagerstenpizza.se